Anbefalt: Cellosuiter av Bach på Trollvann 16.november

Fredag 16. november inviterer Trollvannstua og cellist Bård Bosrup, som er instruktør i orkesteret, til intimkonsert med Bachs cellosuiter. Benytt anledningen til en annerledes fredagskveld på Trollvannstua, med vakker musikk før julestresset setter inn for alvor. Kombiner det gjerne med en tur. Det serveres god mat og drikke. Buss 56 fra Nydalen til Trollveiskrysset og 10-15 minutters rusletur opp til Trollvannstua. Billetter kr 150,- selges ved inngang.
Velkommen til en annerledes fredag på Trollvannstua!

Cellisten Bård Bosrup var lenge solocellist i Filharmonien i Magdeburg, før han flyttet tilbake og bosatte seg på Kjelsås. Han har sin utdannelse fra Stocholm, Norges Musikkhøyskole og Universitetet i Los Angeles. De siste årene har han reist Norge på kryss og tvers med ulike produksjoner, bl.a Johann Sebastian Bach sine cellosuiter og fremført dem for skolebarn i regi av Rikskonsertene.
Som initiativtaker og leder for Oslofjord Kammerfilharmoni, et orkester bestående av frilansmusikere, administrerer han musikere til operaer, festivaler og kirkekonserter, ikke bare i Oslo-området, men også helt nord til Longyearbyen.
Han underviser i cellospill ved Kulturskolen i Oslo, Bærum og Edward Munch Videregående skole. Sammen med sin 163 år gamle cello står musikken i Bach som en av hjørnesteinene i hans karriere.

 

https://www.facebook.com/events/1805070249616138/?active_tab=about