Ormar Maidre Aarvik

Instrument: Fiolin

Ormar Maidre Aarvik har bachelorgrad i utøvende fiolin fra Norges musikkhøgskole med Terje Moe Hansen som lærer og mastergrad fra NTNU i Trondheim, hvor han studerte med Marianne Thorsen. Han har deltatt på en rekke mesterklasser og fått gjestetimer med bl.a Henning Kraggerud og Vilde Frang. Helt fra ung alder har Ormar vært aktiv utøver ved talløse konserter og ulike forestillinger, både som solist og som en del av ensembler. Som vinner av klasse 4 i Ungdommens musikkmesterskap 2019 ble han premiert med solistoppdrag med Universitetets symfoniorkester i Oslo og framførte i den anledning Sibelius fiolinkonsert med dem våren 2020.

Ormar har også vært aktiv deltaker på Gloppen musikkfest hvor han fikk den unike muligheten å delta i kammermusikk undervisning ledet av Ida Bryhn og Audun Sandvik. I tillegg har Ormar også lang erfaring med orkesterspill fra bl.a Bergen filharmoniske ungdomsorkester, orkesterprosjekter ved NMH og Ungdomssymfonikerne. Skoleåret 2022-2023 studerte han praktisk pedagogikk ved NMH, hvor han i den forbindelse har assistert i Vestre Aker strykeorkester samt gitt enkeltundervisning i kulturskolen.